Rotary Konference

Marts 2016

Okay nu er der gået rigtig lang tid side jeg flyttede familie og jeg har egentlig ikke rigtig fortalt jer hvad jeg har lavet og nu er jeg nået til et punkt hvor jeg heller ikke rigtig kan huske det, men jeg vil lige prøve alligevel. Bagefter tilføjer jeg billeder i albummerne da jeg har en masse billeder som jeg endnu ikke har vist jer.
 
Her får i den sidste halvdel af Marts.
 
 
19/3
Dagen hvor jeg skiftede familie. Efter morgenmad tog jeg med min anden værtsfamilie ud for at købe en ny kuffert, for jeg havde altså ikke plads til mine ting i kun 1 kuffert (Det bliver et stort problem når jeg skal hjem). Vi spiste frokost i shoppingcenteret og da vi kom hjem havde jeg kun 45 min til at pakke mine ting sammen. Min nye mor (Debora) og hendes 2 børn Jackie og Kaué. Da vi kom hjem til mit nye hus, skulle min mor hurtigt afsted igen, men heldigvis havde jeg allerede været i huset under karneval så jeg vidste hvor de forskellige ting var. Jeg pakkede lidt ud spiste aftensmad og derefter gik jeg i seng for var vildt træt.
 
 
20/3
Kom der nogle af familiens venner til huset som jeg allerede havde mødt under karneval.
 
 
Jeg fik også spurgt min værtsmor om alle de spørgsmål som jeg har fået af Rotary
 
 
21/3
Efterskole spillede jeg volley sammen med min værtsmor og nogle andre kvinder her hvor jeg bor.
 
 
22/3
Var vi til fødselsdag ved en af fætrene om aften. Det foregik i sådan en slags legerestaurant, som også findes i Danmark. Her mødte jeg så en del familie fra farens side.
 
 
24/3
tog jeg bussen hjem sammen med min værtsmor for at finde ud af hvilken bus jeg skulle tage og hvor jeg skulle stige på og af.
 
 
25/3
Det var en varm dag så der blev slikket en masse sol. Og nej jeg er hverken blevet brun eller rød, jeg er fortsat hvid som papir, hvilket jeg ikke helt forstår… Tror jeg er blevet resistens over for solen, hvis det overhovedet er muligt.
 
 
26/3
Dagen før påske, så der blev lavet en masse chokolade æg, hmmmmmmm lækkkert. Og jeg slikkede lidt mere sol.
 
 
27/3
Påske. En påske uden rugbrød, sild m. karrysalt, æg og snaps… Underligt. Men en del af familien kom fra begge sider. Vi spiste torsk og kartofler så det var jo ikke helt dårligt.
 
 
28/3
Spillede jeg igen volley med de samme mennesker
 
 
29/3
var der igen fødselsdag ved en af fætrene fra min værtsfars side, det præcis samme sted som ugen før
 
 
31/3
Mit fantastiske danske rotary distrikt havde lavet en video med hilsner til de kommende udvekslingsstudenter som jo skal afsted lige om lidt. Jeg havde klippet alle klippene sammen og denne dag sendte jeg filmen afsted til Gunhild.
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rotary Konference