Amazonas 29/4 2016

Amazonas 30/4 2016

Amazonas 30/4 2016
 
Well da vi vågnede ude i skoven pakkede vi vores hængekøje ned, eller nærmere vi rullede vores egen. Derefter gik vi tilbage til floden hvor vi tog den såkaldte kano videre til vores båd og nøj vi var sultne og trætte, så vi skulle bare have noget morgenmad.
 
Efter morgenmad slappede vi lidt af / sov vi lidt.
 
Omkring sådan 2-3 timer efter skulle vi så ud at ro i hjemmelavede kanoer. Disse kanoer havde den laveste kant jeg nogensinde har set og hvis man bare bevæger sig lidt, ja så faldt man altså i vandet.
 
Jeg roede sammen med Anna (Tjekkiet) ogdet gik faktisk rigtig godt. Hun blev utrolig hurtigt træt og fik vabler, hvilket jeg ikke blev og fik, lidt underligt egentlig, nå men der var så flere strækninger hvor hun bare slappede af og så måtte jeg kontrollerer denne lille kano.
Vi havde det uttrolig sjovt. Anna endte også med at blive en utrolig god veninde efter amazonas turen og jeg håber virkelig på at jeg snart kan besøge hende i Prag.
 
Derefter slappede vi lidt mere af og spiste lidt frugt og så lidt efter var det så frokost tid.
 
ved 16.00 tiden sejlede vi så ud i de motoriserede kanoer igen for at se fugle. Altså sådan nogle fugle med kæmpe gult næb. Vi fandt så ikke nogen, eller det vil sige vi kunne ikke se dem, for der var en hel masse, men skoven er så høj og tætbevokset. Tilgengæld fandt vi 2 dovendyr.
En af vores båd guider kravele op i træet, men da han bare nærmede sig lidt så blev det der dovendyr allerede mega agressivt. Det viste sig at det var gravid og kun havde 1 klo på hver “hånd”.
 
3 kløer: Normalt dovendyr, take care, men man kan tage dem. Det var sådan en jeg krammede
 
2 kløer: Meget mere agresivt, men prøv
 
1 klo: HOLD DIG VÆK, utrolig agresiv og farlig
 
Gravid: Ja altså hvis den har 3 kløer kan du godt prøve. En af de andre grupper på min tur havde en gravid, men de kunne ikke kramme den fordi den var ret agressiv.
 
Herefter sejlede vi tilbage til båden og så badede vi lidt i floden, for det var sidste chance.
 
Om aften hyggede vi bare under stjernehimlen.
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Amazonas 29/4 2016