Amazonas 26/4 2016

Amazonas 27/4 2016

Amazonas 27/4 2016
 
Tidligt op, morgenmad og så startede programmet.
 
Først tog vi til Casa da Farinha (Mel huset). Her så vi hvordan de laver tapioca helt fra bunden, acai træer og en hel masse andre frugt træer. Vildt interresant.
 
Efter det tog vi ud til nogle almindelige mennesker som bor i amazonen. Det var en lille by kind of, som havde nogle butikker, en skole og mange andre ting. Vi besøgte en skole, hvor vi snakkede om vores land og vi sang lidt sang fra vores land.
Derefter blev der spillet fodbold, exchange students against the natives. Jeg spillede selvfølgelig ikke, for hvis der er en ting jeg ikke kan finde ud af, så er det at sparke til en bold. Og havde engentlig heller ikke rigtig lyst til at vælte rundt i mudderet, ja der er altså meget mudder i Amazonen, af den simple grund, det regner rigtig rigtig rigtig meget.
 
Fooooooodddddd – yes please
 
Derefter svømmede vi lidt rundt i floden og hyggede os
 
og vi lavede egentlig ikke rigtig mere før aftensmad.
 
Men efter aftensmad snakkede vore kære indianer man om livet som indianer. Han valgte for nogle år siden at flytte til Manuas, altså indtil byen. Han har nu kone og 2 børn. Når hans børn bliver ældre vil han gerne tilbage til indianer livet igen. Utrolig interessant at høre ham at fortælle. Dog mens han fortalte flog der hele tiden sådan nogl store insekter rundt inde på båden og de er altså farlige hvis de stikker en, så vi var da så heldige at få lov til at se indianermanden i aktion, for han skulle jo slå alle de der dumme dyr ihjel..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Amazonas 26/4 2016