Amazonas 27/4 2016

Amazonas 29/4 2016

Amazonas 29/4 2016
 
Endnu en kold dag i Amazonen.
 
Mens vi spiste morgenmad, sejlede vi mod den strand som ligger i Rio Negro. Her blev der sat Net op til f.eks voley, folk spillede fodbold, var i vandet, standup paddle og bananbåd.
2 dage inden prøvede jeg allerede bananbåden af sammen med Emma (Danmark) og Eva (Tyskland). Det var utrolig sjovt, selvom det var vanvigttigt svært at komme op på den og så derefter blive siddende når det gik stærkt i svingende og over bølgerne fra båden.
 
Fie (Danmark) og Jeg fik tage en hel masse fede billede, for wow der var lækker udsigt der, lige til et photoshoot.
 
På stranden var der også en kind of kirkegård. I 2013 var der en båd der krængede, ombord var der en hel masse børn og unge og nogle få voksne som alle desværre døde. Der står mindesmærker på stranden nu og er ret sikker på de også ligger begravet der. Lidt creepy må jeg sige.
 
Da det var frokost tid, hajsede vi anker og sejlede videre.
 
Derefter var det trekking time for min båd. Vi skulle ud i skoven og vandre sammen med en mand som selv bor der. Vi så et tyggegummi træ, altså den der hvide saft som kommer ud af træets rod som man laver tyggegummi af, et kind of blodtræ, altså træet var rødt under barken og det brugrs til medicin og te, men man skal være hurtigt for efter omkring 2-5 min så tørre saften ud.
 
Efter det tog vi tilbage på båden, gjorde os natklar og spise aftensmad og derefter vandrede vi ud i skoven igen, for nu var det time for a sleepover in the middle of the forest. Jeg havde helt ærligt forventer at vi skulle smide vores hængekøjer op mellem 2 træer men sådan var det altså ikke. Der var en slags bålplads hvor vi kunne putte vores hængkøjer under et tag, der var “toilet” altså sådan en kasse hvor der bare er hul i jorden.
 
Vi lavede bål før vi gik i seng. Emma og Jeg sang “Vi har lejrbål her” og vi lavede lidt forskellige spil, vildt hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Amazonas 27/4 2016