Kulturelle dage i Argentina, del 1

Kulturelle dage i Argentina, del 2

Fortsættelse til del 1 

Natten til onsdag var der i aller højeste grad tordenstorm over Buenos Aires, og det kunne i hvert fald høres. Det lød som når torden kastes fra bjerg til bjerg, den eneste forskel er bare, der var altså ingen bjerge til at kaste med tordenen. Onsdag kunne det skam også ses / mærkes at det havde regnet hele natten. Flere parkområder var blevet lukket ned pga regn og der lå vand overalt, som jorden ikke kunne suge. Men derudover skinnede solen kraftigt. Eftersom vi jo ret spontant havde besluttet at overnatte inde i Buenos Aires hos Maru’s veninde, Flor, havde vi jo af gode grunde ingen ting med. Derfor blev antallet af billeder om onsdagen begrænset i høj grad, da jeg ikke havde strøm på min mobil og måtte ud og købe en ny oplader så jeg kunne lade den lidt op senere på dagen. Men af disse grunde, skal i da ikke snydes for at høre hvad vi fik dagen til at gå med.

 

MALBA

Ved en 14 tiden mødtes Maru og jeg med hendes kusine Mica. Vi havde aftalt at besøge museet MALBA. MALBA er et latinamerikansk kunstmuseum, som blev grundlangt af den argentinske forretningsmands Eduardo Costantini og i dag drives det af non-profit Profación MALBA-Costantini – Det blev indviet den 21. september 2001. Maru var heldigvis dejlig og legede min fotograf assistent og samtidig opdaterede hun mig på Islands håndbold kamp som skulle afgøre Danmarks EM skæbne – Et mindre glad tidspunkt fra min side dog.

Herefter gik vi på Starbucks for at drikke en Cold Brew og lade min mobil lidt op, så jeg kunne tage lidt billeder resten af dagen.

PLANETARIO GALILEO GALILEI 

Vi kunne desværre ikke komme ind da de havde lukket, men det blev til et par billeder af selve bygningen.

ROSEDAL DE PALERMO 

Efter en tur forbi planetariet, gik vi hen til en af Buenos Aires smukkeste parker, men som jeg startede indlægget med, så var størstedelen af parken lukket ned pga regn, så man kunne kun se den udefra. Men derfor skal i alligevel ikke snydes for et par billeder. Maru og jeg brugte noget tid der bare på at slappe af og nyde livet lidt inden turen gik hjemad mod San Isidro.

 

Om aftenen lavede vi Torta Frita og drak mate mens vi fik set lidt film, tiltrængt med lidt afslapning efter 2 lange dage i Buenos Aires. Fun fact: Vi går mindst 15000 skridt om dagen hvergang vi er i Buenos Aires, så vi får gået en hel masse her i varmen. Torsdag stod på endnu en sightseeing dag i Buenos Aires, men det kommer der også lige et seperat opslag om 😍

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kulturelle dage i Argentina, del 1