Ny familie - jeg lever livet

Amazonas – Here i come

Kl. er nu 00.30 d. 23 april her i Brasilien og jeg er lige blevet færdig med at pakke til amazonas turen som starter lige her om et par timer. Jeg har derfor ikke lige fået tid til at lave et opslag om alt det spændende som jeg har oplevet efter jeg har skiftet familie, så det må i desværre lige vente 10 dage med at høre om.
 
Men så kan i lige glæde jer lidt endnu og være lidt misundelige på at jeg sidder i amazonen lige om lidt med en masse unge mennesker og skal bo på en båd i omkring 6-7 dage. Jeg glæder mig så utrolig meget. Så hav det godt så længe.
 
Forresten så sker der rigtig mange politiske ting i brasilien lige pt. som i jo nok høre om i DK, men hvis i vil høre lidt mere om hvad der egentlig foregår, så er i velkomne til at skrive, for jeg er efterhånden sat rimelig godt ind i det. Jeg var f.eks. til en “fest” på en avenue som hedder Paulista, i søndags. Der var alle dem der er imod præsidenten samlet, så det var en rigtig fed oplevelse. Der er ingen tvivl om at den nuværende præsident har lavet noget rigtig lort, men det gjorde den tideligere præsident nu også. De 2 er fra det samme parti, så det er sådan lidt noget rod.
 
Nå men nu vil jeg sove, men i er mere end velkomne til at skrive til mig.
 
Jeg har forresten også kun 2.5 måned tilbage her i Brasilien og det er jeg virkelig trist over, men alt sådan noget vil jeg skrive om efter amazonen.
 
Så i kan se frem til et opslag om alt hvad jeg har lavet den sidste måneds tid, et opslag omkring amazonen, et opslag om mine følelser omkring det at dder kun er kort tid tilbage og måske et opslag omkring alt det der sker i Brasilien lige nu politisk 🙂
 
Vi ses snart

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ny familie - jeg lever livet