Tilbage til hverdagen

Ny familie – jeg lever livet

Ny familie – Læs med hvis i vil vide hvor godt jeg har det.

Okay, jeg kan nu se at der har været en hel masse inde og kigge på bloggen det sidste stykke tid, og i må meget undskylde at jeg har skuffet jer hver gang, ved at der ikke var noget opslag, men jeg har simpelthen haft ret travlt det sidste stykke tid. Min søstet blev konfirmeret d. 9/4/2016, så jeg har brugt de 4 uger inden på at lave en film på hende, og det var ikke nogen let opgave. Men hun blev glad og rørt, og jeg selv har fået fældet en masse tåre i processen.

Nå men jeg skiftede så til min tredje og sidste familie lørdag 19 marts. Efter min lidt trælse periode, havde jeg faktisk glædet mig til at skifte familie. Min nye familie består så af, Mor Débora, Far Junior, Lillebror Kaué og “tvillingesøster” Jackie.

Min mor har så vidt jeg husker sit eget firma, hvor hun sælger nogle ting. Hvis jeg husker rigtig så tror jeg at det er lidt i stil med Tupperware.
Min far har 2 firmaer, 1 som er noget marketin og så har han lige startet et ølbryggeri, dog er der ikke nogle penge i øllene endnu. ølbryggeriet hedder 50’s beer, dog kan jeg ikke sige noget om hvordan de smager, da jeg ikke har smagt dem.

Min søster, Jackie, Er lige knap 2 måneder yngre end mig, men hun går i 3g, hvilket betyder at hun vil gratuade i december 2016. Hun dyrker gymnastik i fritiden. Ikke springgymnastik ligesom min danske søster, men det der flotte gymnastik (hvis man kan sige det på den måde) som man ser til OL. Altså de går på bøjer tror jeg det hedder og laver en hel masse fede ting.
Hun vil gerne selv på udveksling, men vejen til at blive udvekslingsstudent her i Brasilien er meget anderledes end i Danmark, så det er desværre ikke lykkedes for hende endnu.

Min lillebror Kaué på 11 år gå i sjette klasse på samme skole som hans søster og jeg. Han kan rigtig godt lide fodbold ligesom alle andre brasilianere.

Min nye familie bor i et lidt rigerere område, de bor i et lukket område, dog kan jeg ikke nævne navnet på parken, da jeg ikke skal risikere at nogle brasilianske stalkere ser det og kidnapper mig. Ej det er bare gas, men jeg fik afvide af min mor at jeg ikke kan sige ude i byen at jeg bor i denne her park, på dansk hedder den “Sweizisk park”, fordi der bor nogle rigtig rige mennesker, så alle der ikke bor her, tror at det kun er folk med BMW, Ferrari og elevator i huset er bor her, men sådan forholder det sig altså ikke helt, men jeg skal altså bare lige passe på med at sige hvor jeg bor, fordi der er meget kidnapning i Brasilien.

Min familie siger selv at de ligger i middelklassen her i Brasilien, men de er altså ikke nogle der praler, vi kan samligne lidt med nordjyder, ej haha, men de er udentvivl over middelklassen. De har selv bygget deres hus i denne her park, hvilket ikke er billigt, de har apple produkter, hvilket kun den rigere klasse har her i brasilien, de køre i Wolkswagen, og det er heller ikke helt normalt her, så jeg er vidst komme i gode hænder her, so stay calm in Denmark.
Jeg tilføjer lige lidt billeder her fra.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen