5 -11 oktober

Tid til nyt – Special week

Så er der lidt mandags læsning, hvilket også er en god undskyldning, til lige at holde en pause fra arbejde eller skole, for i er formegentlig alle lidt efterårs trætte efter ferien.

Jeg har det stadig fantastisk og jeg vil virkelig ikke bytte det her for noget andet! Der sker efterhånden ikke så meget nyt i hverdagene længere, da jeg bruger rigtig meget tid på skolen og jeg er en af de meget få udvekslingsstudenter i Brasilien der SKAL tage alle prøverne.

Denne uge har været lidt speciel, fordi der har været 2 mærkedage, og derfor har vi også haft fri fra skole 2 dage.
I mandags var det børnenes dag, så vi havde fri fra skole. Jeg tog med familien til São Paulo for at se en af de mest berømte gader i Brasilien, nemlig Av. Paulista. Det var en rigtig hyggelig dag, som i kan læse mere om når i kigger på billederne.

Tirsdag var en hel normal dag med skole. Jeg skulle have været i fitness, men Mari skulle lave noget skole arbejde og jeg kunne stadig ikke selv tage der hen desværre, så jeg ente med at løbe op og ned ad trapper hjemme i huset og lave lidt forskellige styrketræningsøvelser.

Onsdag var også en hel normal skoledag, som jeg dog har tilføjet lidt billeder af, så i kan se hvordan sådan en dag fungerer.

Torsdag var endnu en mærkedag og denne gang var det lærernes tur til at blive hædret, så da det ringede ind til første time, blev hele skolen samlet i fælles salen, hvor vi klappede en masse af lærerne. Det var en rigtig sjov og anderledes oplevelse, som jeg desværre glemte at filme, men det var altså noget helt specielt, som jeg helt klar synes vi skal indføre hjemme i Danmark.

Fredag havde vi så fri fra skole pga. lærernes dag om torsdagen. Jeg lavede egentlig ikke rigtig noget særligt i fredags, men jeg fik endelig tid til at komme i fitness, hvilket var utrolig dejligt.

Lørdag tog jeg hjem til min (host)mormor omkring 11 tiden og omkring 12 tiden kom Amanda. Efter kaffe tid tog Amanda, hendes far Marcelo, Carol og jeg til Shopping ABC, hvor Amanda viste mig rundt og efterfølgende spiste vi aftensmad på Outback steakhouse. Jeg har også tilføjet lidt billeder, hvor i også kan læse lidt mere om min lørdag.

Søndag var en lidt spontan dag. Jeg havde dagen i forvejen aftalt med Duda (Marie), at jeg skulle komme hjem til hende om søndagen for at se film, men søndag formiddag, spurgte hun om jeg ikke ville med til Santos i stedet, da hendes familie skulle kigge på lejligheder, og det ville jeg selvfølgelig gerne. Det var en rigtig hyggelig dag, som i kan læse mere om når i ser på billederne.

Og natten til søndag skiftede vi til sommertid, så nu er Danmark kun 4 timer foran Brasilien, istedet for 5.

I må have det godt og pas på jer selv! Den kommende uge, bliver en rigtig spændende uge, hvor jeg har en masse planer. Dog vil opslaget om ugen først komme ud mandag aften brasiliansk tid, så hvis i er nogle natteravne kan i se det natten til tirsdag, men hvis i er typen der går tideligt i seng, kan i se det tirsdag når i står op, årsagen til det lidt senere opslag kan i læse mere om næste gang jeg skriver, men i kan formegentlig godt gætte jer til årsagen, hvis i har læse de seneste opslag.

Tchau!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 -11 oktober