21 - 27 september

28 september – 4 oktober. inklusiv min fødselsdag

Well så er det tid til endnu et opslag og denne gang inkluderer det sørme også min 16 års fødselsdag og tjaa hvis jeg havde været hjemme i DK havde jeg sagt endelig, men det kan i læse mere om længere nede i opslaget, for jeg har en masse at fortælle.

I mandags lavede jeg ikke så meget. Jeg var i skole indtil kl. 17, så der er ikke så meget at fortælle.

Tirsdag havde jeg fri fra skole kl. 12.50. Jeg blev på skolen og spise frokost med en pige fra klassen.
Jeg havde en aftale med en anden pige, Maria kl. 15 ved Golden Square. Vi fik shoppet lidt, eller nærmere jeg gjorde, men mest af alt fik vi bare snakket en masse hvilket var rigtig hyggeligt. Maria vil gerne være udvekslingsstudent i 16/17, så jeg forklarede hende også lidt om det.

Onsdag havde jeg igen lang dag i skolen, men i frokost pausen, gik jeg ud for at spise sammen med nogle andre piger fra klassen.
Efter frokost spise jeg en tabioca hvilket bare er rigtig godt og jeg har også tilføjet et billede.

Torsdag var jeg ikke i skole, da jeg skulle et smut forbi hospitalet kl. 09, da jeg skulle have mit øjet tjekket ved en specialist, men som jeg godt vidste så var det bare øjenbetændelse. Så jeg skal bare fortsætte med at bruge mine øjendråber og så hedder det ingen makeup før det er gået over..

Fredag var det igen i skole. Vi havde dog ingen timer, da alle elever skulle forberede til et event på skole om lørdagen. Det var en rigtig hyggelig dag i skolen og jeg fik snakket med en masse.
Jeg havde lavet en aftale med Mari (Beatriz fra 2. år) om at spise frokost sammen, da hun ville fejre min fødselsdag. Det viste sig så, at der også var omkring 7 andre fra andet år der tog med. Efter vi havde spist, købte de en kage, og da vi kom tilbage på skolen, sang de fødselsdagssang for mig. Det var rigtig sødt af dem!

Fredag aften tog min (host)far, vini og jeg til São paulo for at se musicalen sister act 2, dog på portugisisk (på dansk halløj i klosteret) Det var en rigtig god musical og selvom den var på portugisisk, så forstod jeg faktisk rigtig meget
De sagde at det var en “speciel night” for me.

Lørdag skulle vi så hen på skolen for at se hvad de forskellige klasser havde lavet. Vini og min (host)far tog afsted allerede 8.30, da Vini skulle nå at forberede nogle ting. Carol, min (host)mor, min (host)mormor og jeg tog afsted omkring kl 10.30. De 3 highschool klasser, havde lavet præsentationer om nogle forskellige emner.
Lørdag aften tog jeg sammen med min (host)mor’s bror, hans kone (Lilian), hans datter (Amanda) og Vini til et shopping center i São Caetano for at spise aftensmad, da de ville fejre min fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt og jeg har tilføjet et par billeder.

Og så blev det søndag og dermed også min 16 års fødselsdag.
Jeg vågnede omkring 8.30, hvor jeg kunne se, at en masse allerede havde skrevet på facebook, så jeg gik i krig med at svare på alle hilsnerne.
Da det var frokost tid, kørte jeg og hele familien til en restaurant i São Paulo.
Da vi ankom og blev vist hen til vores bord er der pludselig en masse der råber SURPRICE og der gik det op for mig at mine næste 2 familie var der og familien jeg spiste aftensmad med om lørdagen dog uden Amanda.
Det var virkelig en overraskelse og det var bare så hyggeligt. Jeg har tilføjet nogle billeder fra dagen med en lille kommentar til nogle af dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

21 - 27 september