Farvel og på gensyn

Tilbage til hverdagen

Onsdag 16/3 startede jeg i skolen igen og det var egentlig ikke en helt dårlig start.
Onsdag aften fik jeg så af vide at jeg skal flytte familie Lørdag 19/3, altså idag og jeg troede først at jeg skulle flytte 28 marts, så jeg fik da lidt stress på.

Torsdag aften lavede jeg så dansk mad og menuen stod på Hakkebøf med bløde løg og kartofler dog desværre uden brun sovs, da jeg endnu ikke har modtaget pakken hjemme fra med brun kulør og til dessert fik de jordbærgrød med fløde.
Det var en kæmpe succes og Marcela som normalt kun spiser meget meget lidt, spiste 3 hele bøffer så der var ingen tvivl om hun godt kunne lide det.

Fredag efter skole begyndte jeg så stille og roligt at pakke mine ting ned. Jeg fik fyldt en stor kuffert kun med tøj og min Klarinet så idag lørdag skal jeg lige have købt endnu en stor kuffert så jeg kan have plads til alle mine ting. Nok den eneste ting jeg synes er træls når man skifter familie er at man skal pakke alle sine ting ned og op igen og det tager bare så utrolig lang tid, specielt at pakke ned.

I dag er det lørdag, jeg er lige nu alene hjemme, fordi Mayra har prøve på skolen, Marcela er på madkursus, Simone er i skole og Edilson er selvfølgelig på skole nu når der er prøver.

IMG_1482 IMG_1483 IMG_1486 IMG_1487

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Farvel og på gensyn