Afrejse briefing

20 dage tilbage

imageSå er der idag præcis kun 20 dage til at jeg rejser. Spændingen er for alvor ved at komme og jeg glæder mig helt vildt. Alt er efterhånden på plads, alle vaccinerne er klaret, visum er modtaget, rejseforsikringen er modtaget og jeg er i fuld krig med at lave en masse pins.
Jeg er begyndt at tænke meget over hvad jeg skal have med, men tror virkelig det bliver svært at Pakke mit lov ned i kun 23 kg, men det må jeg jo finde ud af.

Jeg er også kommet til det tidspunkt, hvor jeg skal til at sige farvel til en masse mennesker. Det gør jeg med en masse blandede følelser, da jeg glæder mig helt vildt meget til at få en masse nye bekendtskaber og opleve en helt ny kultur i Brasilien, men jeg ved også godt at jeg vil komme til at savne rigtig mange mennesker her hjemme i DK og den kultur vi har.

Jeg får rigtig mange af de samme spørgsmål hele tiden, og jeg vil lige prøve at besvare nogle af dem her;

Hvorfor har du valgt at være udvekslingsstudent?
Det går egentlig ret langt tilbage, omkring 6/7 klasse. Jeg var enormt dårlig til engelsk og for at blive bedre til det, valgte jeg at jeg ville til Et engelsktalende land. Da det hele kom til det tidspunkt hvor jeg skulle lave den endelige ansøgning og prioritere de lande jeg gerne ville til i en top 5, endte jeg med at vælge Brasilien som min første prioritet. Det gjorde jeg fordi jeg dels var blevet meget bedre til engelsk og fordi jeg gerne vil opleve en fuldstændig anderledes kultur end den vi har her hjemme og lære et helt andet sprog.

En anden grund til, at jeg gerne vil være udvekslings student, er dels fordi jeg gerne vil modne mig selv noget mere og lære at stå på egen hånd og så få et meget bredt netværk fordelt over hele verden.

Hvorfor Rotary?
Jeg har valgt Rotary udelukket på grund af den sikkerhed de har og deres måde at arbejde på. Jeg kan specielt rigtig godt lide, at man skal bo ved 3-4 forskellige familier, og man derved får mulighed for at opleve forskellige måder at leve på. Rotary har en enorm god sikkerhed omkring det at være udvekslings student, hvilket jeg sætter stor pris på.

Hvis i har nogle spørgsmål er i velkommen til mig på facebook eller på min mail kragelundjensen@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Afrejse briefing