Landeplacering

Landeplacering

Et billede af en lille del af min by. São Bernardo do Campo

Et billede af en lille del af min by. São Bernardo do Campo

D. 22 januar 2015 fik jeg af vide hvilket land jeg skal rejse til efter sommerferien.
Jeg havde ønsket følgende lande:

1. Brasilien

2. USA

3. New Zealand

4. Canada (Engelsk talende del)

5. Argentina

 

Jeg fik den dejlige nyhed, at min rejse 15/16 går til Brasilien, hvilket jeg selvfølgelig blev vildt glad for!

 

D. 28 marts var jeg til den første familie briefing, hvor turen gik til Fredericia. Her fik jeg en hel masse information omkring næste år, b.la. fik jeg min afrejse dato af vide, nemlig d. 18 august, så jeg får lige lidt ekstra sommerferie. Jeg glæder mig helt vildt!

 

I går D. 14 april, fik jeg kontakt til min første familie. Jeg fik en venneanmodning på facebook, og det viste sig at være min hostbror. På Skype havde jeg også fået en venneanmodning som viste jeg at være min hostfar. Min hostbror hedder Henrique Yamaguti og min hostfar hedder Germano Augusto. Jeg har skrevet en del med Henrique, men det er lidt svært tidsmæssigt, da der er 5 timers forskel, de er altså 5 timer bagud i forhold til os. Han må ikke bruge facebook i skolen, så det er først når  klokken er omkring 20.00, at vi kan skrive sammen.

Jeg skal bo lidt syd for Sao Paulo i byen São Bernardo do Campo Det er en lille forstad til Sao Paulo med et indbygger tal på omkring 800.000 indbyggere. Det er lidt vildt at tænke på, at det er en lille forstad eftersom den er større end f.eks. Århus.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Landeplacering