Travelplan og sprogkursus

Første samtale med min hostfamily

Så er jeg lige blevet færdig med at snakke med min første hostdad efter 1 time og 10 min. Jeg fik hilst på hans kone og de 2 mindste børn. Hans ældste søn Henrique var desværre ikke hjemme. Henrique skal være udvekslingsstudent her i Danmark samme tid mens jeg er i Brasilien, hvilket jeg synes er lidt sjovt. Han skal rejse omkring 1 uge efter jeg er ankommet, så jeg kan lige nå at blive introduceret til hans venner, da han er jævnaldrende.
Jeg skal gå på en Japansk high school der hedder Harmonia college, hvor jeg også skal gå med skole uniform, hvilket jeg faktisk glæder mig til.
Min hostmom er japansk og derfor går deres børn også på den japanske high school. Jeg skal gå i samme klasse som Henrique går i. Han har vist min ansøgning til hans klasse og de glæder sig meget til at møde mig, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg ender jo med at blive 5 sproget, dansk, engelsk, tysk, japansk og portugisisk. De er ikke fantastiske til engelsk i Brasilien og derfor ser de også gerne at jeg hurtigst muligt lærer at snakke portugisisk, så det er jo meget godt at jeg allerede starter på portugisisk kursus d. 2 maj.
Efter jeg har talt med min hostdad er jeg ikke et sekund i tvivl om, at de vil gøre alt for at jeg får the year of my life 🙂
Næste gang jeg skal snakke med dem, vil min hostdad sørge for, at Henrique er hjemme så jeg kan snakke med ham og så får jeg en rundvisning i huset 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Travelplan og sprogkursus