Hvad er der sket efter Nordoest?

Familien Altino

20 vidunderlige dage er fløjet afsted!

Den 26 februar stod jeg op kl. 04.00 og satte kursen mod Guarulhos lufthavn og kl. 7.30 lettede flyet mod Presidente Prudente. Det var første gang jeg fløj alene, så var da lidt nervøs for hvordan det ville gå med check-in og security delen, men alt gik som smurt.
Jeg skulle besøge familien til Gyovanna som bor i mit hus hjemme i Danmark.

Familien består af:
Mor Olga.
Hun har sin egen engelsk skole, dog underviser hun ikke længere på den skole.
Hun underviser i engelsk på den helt nye skole (Anglo Omega) i Martinópolis i gymnasiumklasserne om torsdagen fra 7.15 til 12.30.

Far Allesandro
Han har et firma sammen med hans bror, far og Olga (kan ikke huske om der er flere parter inde over) som laver engelskbøger til de offentlige skoler. Sidste år var han præsident i Rotary klubben i Martinópolis.

Datter Thainá.
Thainá er Gyovannas lillesøster på 14 år. Hun går i 1g på formegenlig den hårdeste skole i presidente prudente, så hun bruger rigtig meget tid på at studere. Utrolig sød pige!

Og så har de sørme også en udvekslingsstudent fra Tyskland, som hedder Moritz. Han er 17 år, altså et år ældre end mig, nemlig også fra oktober. Han går i 3g på skolen i Martinópolis, men ligesom alle andre udvekslingsstudenter, så laver han ikke en dyt i skolen. Hans skole har 2 dage til 17 ligesom min skole, men fordi han er udvekslingsstudent så kan han tage hjem til frokost kl. 12.30.

Nå nok om dem, jeg vil nu forklare hvad jeg har lavet de sidste 20 dage i de kommende opslag. Dette opslag ville blive alt for lang hvis jeg skriver det hele her, så jeg deler det op i flere opslag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad er der sket efter Nordoest?