Dag 21 - 8 september

Dag 22 – 9 september

Dag 22 – 9 september

Hold nu op hvor tiden den flyver afsted, der er snart gået en måned! Jeg er faldet rigtig godt til og jeg elsker virkelig at være i Brasilien. Jeg har fået nogle rigtig gode venner i skolen, men også andre udvekslingsstudenter fra hele verden. Der sker hele tiden så mange spændende ting, og det føles som om jeg har været her i vildt lang tid, netop fordi jeg laver så mange ting hele tiden.

Jeg har valgt at dele mine opslag op i dage, så det ikke bliver roman lange opslag, da jeg simpelthen ikke tror på der er nogle der gider at læse en enormt lang tekst, og jeg tror på at det er mere overskueligt, at læse “korte” opslag.

Jeg er idag flyttet en klasse ned, så jeg nu er første års. Og det er sket af den simple grund, at jeg i Danmark, først skulle have startet i første år i gymnasiet i år, og dermed er andet år her i Brasilien, fagligt alt for svært, og hvis jeg var fortsat i den klasse, ville jeg blive 3 års til vinter.
Jeg snakker utrolig godt med dem fra første år, så jeg er egentlig rigtig glad for at flytte der ned, og så kan jeg måske følge lidt bedre med i skolen, når jeg en gang forstår alt hvad de siger.

Med hensyn til sproget, så går det virkelig fremad. Idag har jeg snakket rigtig meget portugisisk i skolen og jeg kan rent faktisk kommunikere mig. Derfor har jeg også snakket med min mor om, at jeg gerne vil snakke noget portugisisk med hende hver dag, da jeg jo ikke lærer sproget ved at snakke engelsk hele tiden og det var hun rigtig glad for at jeg sagde.

Jeg håber at i alle har det fantastisk hjemme i Danmark, for jeg har det nemlig fantastisk her i Brasilien. Vejret er dog ikke noget at råbe Hurra for lige pt. Vejret minder mildt sagt bare om det danske efterårs vejr. Det regner så sygt meget her, og når det regner, er det ikke bare små byger, nej det er sørme skybrud der kommer, og så vælter det ned flere dage i træk. Idag har der dog været tørvejr, men lige nu ser det ud som om det skal vælte ned indtil d. 15 september, hvor der kommer lidt sol, 24 grader. Selvom det vælter ned med regn, så er der alligevel mellem 12 og 22 grader, hvilket jo ikke er koldt, når man tænker på temperaturen i Danmark, men jeg går altså og småfryser lidt, specielt om aften, da solen ikke er fremme i løbet af dagen.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dag 21 - 8 september