23 August – Dag 5

Så har jeg endelig fået noget strøm på min computer igen, så nu får i en ret lang opdatering!

20 August:
Ca. Kl. 11.00 satte vi kursen mod Socorro som er en lille by i staten São Paulo. Her skulle vi tilbringe de næste 3 dage på et rigtig fint hotel. Vi ankom til frokost tid, så det første vi gjorde før noget andet var at gå til frokost. Frokosten bestod af en stor buffet med 3 forskellige desserter. Efter frokost tog vi vores ting op til de 2 værelser som vi skulle bo på. Jeg boede på værelse med Patricia og Carolina (moren og søsteren) og Vinicius og Germano (Broren og faren) boede på værelse sammen. Her efter slappede vi lige lidt af, inden vi satte kursen mod poolen. Det blæste ret meget den dag, så det var lidt koldt, hvilket også var med til at jeg ikke skulle i vandet.

Efter poolen var det igen tid til kage og med tilhørende te og kaffe. Ja som i måske kan gætte jer til, så spiser de altså kage hele tiden her i Brasilien, hvilket jeg sagtens kan mærke på min hud, da den er lidt uren..

Well derefter var det igen tid til at hvile inden aftensmad, hvor jeg så havde muligheden for at skrive med nogle hjemme fra, hvilket var rigtig dejligt.

Til aftensmad var der igen stor buffet og selvfølgelig med tilhørende desserter. Buffeen bestod selvfølgelig af ris og bønner, men også pasta med tomat, fisk, salat og en masse andre lækre ting.

Efter aftensmad var show. En sanger / musiker kom og spillede og sangen masse brasilianske klassikere og jeg kunne faktisk genkende nogle få af dem. Det var kun mig og Germano der så showet og vi fik snakket en hel masse om mine forventninger til året, Rotary, Brasilien, traditioner og en masse andre ting.

21 August
Vi stod relativ tidligt op, kl. 08.00, men jeg var totalt frisk, fordi min krop stadig kører på dansk tid. Efter morgenmad tog vi ind til Sorroco by. På billederne kan i se lidt af det vi lavede inde i byen. Vi var tilbage på hotellet til frokost tid, så igen stod det på stor buffet og med kage.

Efter frokost var der lige lidt hvile tid igen inden turen gik til poolen, så der fik jeg lige snakket med venner og familie hjemme i DK, hvilket var rigtig dejligt. Det var en rigtig varm dag med næsten ingen vind, så jeg fik solet mig lidt med faktor 30 og jeg skulle også lige et smut i poolen og hold nu op det var dejligt at blive kølet lidt ned af vandet.

Til aften var der arabian night. Jeg fik taget en masse videoer og billeder. Det var med arabisk mad, arabiske dansere og arabisk musik. Der blev givet fødselsdags kort til alle dem der har fødselsdag i August og så var der kæmpe fødselsdagskage.

22 August.
Inden vi satte kursen mod São Bernardo, tog vi et smut forbi en anden lille by i en ande stat. Byen er kendt for at strikke tøjet, så der var vildt mange butikker med strikket tøj. Dog købte jeg ikke noget, da jeg ved hvor varmt der bliver her i Brasilien om få måneder. Vi spiste frokost i byen og den frokost bestod også af buffet med tilhørende dessert.

Da vi kom hjem var det bare afslapning indtil aftensmaden. Germano var dog nødt til at tage på arbejde da der skulle ordnes nogle vigtige ting. Til aften fik jeg taget nogle billeder af huset som også vil komme op her på bloggen.

23 August
Nu er klokken her i Brasilien 22.40
Der er sket utrolig mange ting idag. Morgen startede ud med rigtig lækker morgenmad. Efter morgenmad tog Germano, Vinicius, Carolina og jeg ind til parken. Der var en rigtig flot natur i parken og så var der bare utrolig meget liv. Næsten alle der var i parken dyrkede en eller anden form for motion.

Efter parken tog vi ud for at handle. Vi ledte ihærdigt efter en adapter der kunne passe min computer, men det lykkedes ikke at finde en, men vi fik købt et simkort til mobilen. Dog er det sådan et abonnement hvor iphones bruger dataen utrolig hurtigt.

Da vi kom hjem, fik jeg lige hurtigt aktiveret mit simkort og derefter gik turen mod mormoren. Hun bor kun 500 meter fra der hvor vi bor så vi gik hen til hende. Hun henter os fra skole om mandagen, da Vinicius skal være til klaver meget tæt på hende en halv time efter vi har fri fra skole. Hun kan ikke rigtig snakke engelsk udover nogle få ord, men det et jo egentlig rigtig fint, da hun så kan lære mig noget portugisisk og jeg kan lære hende noget engelsk.

Efter vi havde været hos mormoren tog Patricia, Germano og jeg hjem til min anden familie. Faren i den familie er rektor på skolen så han fortalte lidt om de forskellige ekstra fag jeg kan vælge imellem, hvilket jeg vil uddybe lidt mere når jeg har fundet ud af hvilke ekstra fag jeg vil have. Moren i den familie underviser på skolen og så er der en pige på min alder dog går hun kun som første års på skolen og jeg skal gå som andet års og så er der en pige på 12 år.

Imorgen starter jeg i skole og det glæder jeg mig utrolig meget til! Skolen er ikke så stor så alle kender alle på skolen, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg skal møde kl. 7.30, så vi kører hjemme fra kl 07.00, hvilket betyder at jeg skal stå op kl. 06.00. Puha det er tidligt, 1 time tideligere end i DK, men det skal jeg nok klare.
Når jeg ved lidt mere om skolen vil i få en opdatering omkring den!.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg