Opfølgning på det seneste opslag

Hvad er der sket efter Nordoest?

Hej alle sammen !
 
Jeg har slet ikke faaet fortalt jer hvad jeg har lavet siden jeg kom hjem fra nordoestturen, saa jeg vil lige proeve at fortaelle det kort. Foest vil jeg dog lige undskylde for den gammeldags maade at skrive ae, oe og aa paa, men jeg sidder lige meden brasiliansk computer som jo af gode grunde ikke har et dansk tastatur.
 
Jeg ankom i São Paulo sent om aften mandag d. 1 februar og wow hvor var jeg kvaestet da jeg ramte min seng.
Skolen startede faktisk allerede denne dag, men jeg fik dog alligvel lov til at blive hjemme og sove ud d. 2 februar hvilket ogsaa var tiltraengt fordi jeg som sagt var utrolig kvaestet.
 
Om onsdagen gik det saa loes i skolen igen og det har jeg jo allerede forklaret lidt om, men det er udentvivl noget jeg skal have rettet op paa.
 
Om torsdagen var jeg til Rotary moede, hvilket jeg faktisk foerst fandt ud af 1 time inden, typisk brasilianere haha.
Og jeg fik endnu en surprise den aften. Lige pludseligt under moedet mens jeg sad i mine egne tanker kunne jeg hoere presidenten sige at hun gerne ville have mig til at sige nogle ord, selvfoelgelig paa portugisisk. Jeg fik saa lige forklare lidt om min nordoest turen og at jeg karnelval stod lige for doeren.
 
Fredag efter skole tog jeg hjem til min tredje vaerts familie, for at goere klar til karneval. Omkring kl 01.00 satte vi kursen mod São Paulo by og da klokken var omkring 06 var meningen at vores klub skulle begynde, men naeh nej, de var som altid et godt stykke bagud i tidsplanen, saa vi kom ikke til foer klokken var 8.30. Da klokken var 11.00 landede jeg igen ved min nuvaerende familie og wow hvor var jeg traet, havde nemlig ikke sovet siden 06.30 dagen inden.
Jeg fik sovet 2 timer og saa satte vi ellers kursen mod Praia Peruíbe hvor Edilsons foraeldre bor.
 
Denne strand er den nordligste strand i São Paulo stat. VI blev der indtil onsdag formiddag hvor vi igen satte kursen mord São Bernardo og torsdag gik det loes med skolen igen.
 
Og saa er det nu at jeg ikke kan huske hvad jeg lavede i den foelgende weekend, saa nu er jeg begyndt at skrive dagbog, naar jeg saa ellers husker det haha.
 
Den naeste uge (14-19 august) var saa en hel normal uge og om loerdagen var jeg sammen med Duda. Jeg tog bussen ud til hende og amen altsaa jeg vidste ikke rigtig hvor jeg skulle staa af da jeg ikke vidste hvor bussen ville stoppe, saa jeg endte med at koere “hele vejen” til busstationen og jeg maatte saa gaa hen til shoppingcentret (1,5 km) hvor jeg skulle spise frokost med Duda. VI gik derefter hjem til hendes lejlighed fordi hun skulle skifte toej. Derefter gik vi ned til den billigste shopping gade i byen og jeg siger jer det er et billigt sted. En bluse fra Zara kostede kun 20 kr saa wow det var billigt.
 
Alt dette skete samme tid med at min rigtig gode veninde, Nicoline, var indlagt paa sygehuset i Brasilien og haabede paa at de kunne finde svar paa hvorfor hun var saa syg over saa lang tid. Hun er dog desvaerre rejst hjem til de danske sgehuse nu og hvor krydser jeg dog bare fingre for at der sker et mirakel saa hun kan komme tilbage til Brasilien inden 5 uger ! <3
 
Den efterfoelgende fredag (25 februar) Var jeg i shopping centret med Duda for lige at koebe de sidste ting jeg manglede foer jeg satte kursen mod Martinópolis hvor Familien af Gyovanna som bor i mit hus i Dk bor.
 
Jeg stod allerede om klokken 04.00 d. 26 for at naa min flyver og vil lige sige at det var foerste gang jeg floej helt alene. Well alt gik dog smurt, kom dog igennem security med en flaske vand, shampoo og deo, ved ikke om jeg burde bemkymre mig om det, jeg er trods alt i Brasilien og det var indenrigsflyvning.
 
Naa men jeg ankom og hvor har jeg det bare utrolig godt. Familien har en tysk udvekslingsstudent, Moritz, og allerede den foerste aften tog han mig med ind til den lidt stoerre by for at moede de andre udvekslingsstudenter og wow hvor var det hyggeligt. Og nok den stoerste optur den aften, var at Carl fra Danmark ogsaa var der. Amen det var en af de bedste aftner i lang tid.
 
Loerdag var en afslapningsdag hvor vi togi Biografen og soendag var jeg til 18 aars foedselsdag ved Gyovannas bedste veninde. Dejlig hyggelig weekend. Mandag, Tirsdag og onsdag slappede jeg af mens de andre var i skole og paa arbejde, men torsdag smuttede jeg med i Moritz skole. Olga (Gyovannas mor) underviser nemlig i engelsk der, saa jeg kom med rundt til 1g, 2g og 3g og snakkede lidt om Danmark hvilket var utroligt hyggeligt Der er ikke saa mange elever paa den skole, da den foerst abnede i februar, men mennesker var saa soede og jeg har nok haft en af de bedste skoledage laenge.
 
Torsdag eftermiddag tog vi saa til Olímpia som er en by med en kaempe vandpark som vi har brugt hele fredagen i. Klokken er nu 21.15 her og vi er lige kommet hjem for 1 time siden. Solen var ikke saa skarp i dag, jeg glemte dog at tage solcreme paa foer det var for sent og tog faktisk slet ikke solcreme paa mine ben, saa selvfoelgelig er jeg blevet “lidt” roed, ikke noget slemt men nok til at brasilianerne bliver ret bekymret hahha, men er jo vant til det efterhaanden.
 
Jeg vil nyde de sidste dage sammen med dette fantastiske selskab og saa vil jeg da ogsaa lige sige at IMORGEN HAR JEG VAERET HER I 200 DAGE! Og om en uge har jeg kun 4 maaneder tilbage. Tiden flyver afsted lige nu! JEg flyttet familie d. 28 august, 23 april smutter jeg til Amazonas i 10 dage hvilket jeg ser saa utrolig meget frem til, men alt dette betyder at tiden vil flyve endnu hurtigere snart.
 
For noget tid siden modtog jeg ogsaa den faerdige fly plan. Jeg letter fra São Paulo 14 august 18.15(23.15 DK tid) og lander i KBH 15 august kl 13.45. Puha det kommer taet paa nu og jeg er paa ingen maade klar til at forlade det her i Brasilien! 🙂
 
 
OBS. Alle billederne jeg har taget efter nordoestturen samt de manglende blleder fra den lang tur vil snart komme op paa bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Opfølgning på det seneste opslag