Tilbage til mit andet hjem - Brasilien

Turen går hjem

Hej alle sammen,

 

Der har længe været stille, men nu sker der lidt igen. Jeg sidder netop nu i Hamborg lufthavn og venter på boarding til Lissabon, for derefter at flyve til Brasilien.

Det er nu 2,5 år siden, at jeg var tilbage for at besøge familierne og vennerne, så jeg glæder mig ekstra meget til at komme ”hjem” igen.

For kort at ridse rejseplanerne for denne tur op, starter jeg i min ”hjemby” fra i dag, onsdag den 11/12 og bliver der indtil torsdag den 19/12. Herefter ankommer min lillesøster Kirstine til São Paulo, hvor vi sammen vil flyve videre op til Presidente Prudente, for at fejre jul og nytår. Her skal vi bo ved Gyovanna og hendes familie. Gyovanna boede ved os 8 måneder mens jeg var i Brasilien, og både jeg og Kirstine har besøgt dem tidligere. Herefter flyver vi videre til Rio de Janeiro, så Kirstine kan opleve noget lidt andet også. Kirstine flyver derefter hjem til Danmark, hvor jeg vil fortsætte rejsen til Argentina og nyde cirka 1,5 måned med min ”søster” Maru.

Når det så bliver karnevals tid i Brasilien, flyver jeg tilbage til Rio for at opleve karneval der sammen med Gyovanna, og slutter så til sidst af i min egen by São Bernardo do Campo i marts måned, og forventer at være hjemme igen den 01/04.

 

Jeg vil fortsætte med at opdatere lidt undervejs og lægge nogle billeder op, sådan at I kan følge lidt med i, hvad jeg render rundt og laver i det Sydamerikanske.

 

Vi ses om 3,5 måned 😃

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tilbage til mit andet hjem - Brasilien