Marts 2016

April 2016

Her kommer første halvdel af April, i har jo fået den sidste halvdel som bestod af Amazonas turen, hvilken jeg savner utrolig meget.
 
2/4
Jeg sov mere eller mindre længe, omkring til en 9. tiden.
Derefter tog jeg og Kaué ind til byen hvor min værtsmor og Jackie allerede var for at forberede til et skole arrangement den efterfølgende dag.
 
3/4
Dagen for Undokai. Det er et japansk ord og jeg aner ikke hvad det betyder, men i hvert fald det var et arrangement som skolen arrangerede og som de har hvert år. Arrangementet foregik ikke på skolen, men et andet sted hvor der var plads til at afholde løb feks. stafetløb osv. Det var en rigtig hyggelig dag, med en hel masse mennesker. Og en vanvittig varm dag. Alle folk fik sol, undtagen mig, altså hvad sker der. Jeg brugte ikke en gang solcreme, men sol nej det fik jeg ikke.
 
7/4
Efter skole lavede jeg Hakkebøf med blødeløg og kartofler til aftensmad dog uden brunsovs, da jeg endnu ikke havde modtaget den brunekulør hjemme fra. Men det smagte godt og de var vilde med det.
 
9/4
Det var en utrolig underlig dag for mig. Det var dagen for min søsters konfirmation og hvor var jeg klar til bare at springe på det første fly for at være ved hende på den dag, men det var ikke mulig. Jeg havde brugt de sidste 2 uger mindst på at lave en film til hende og jeg fik den heldigvis færdig gjort og så måtte Emma klare resten med at få den vist. Nøj jeg havde det underligt, og da filmen kørte må jeg indrømme at der trillede et bare tåre ned ad kinden. De første tåre i Brasilien.
 
Senere på dagen skulle jeg så til koncert med Jackie, min søster. Vi skulle til koncert med Cimorelli og Jacob Whitesides. Jeg havde egentlig ikke rigtig hørt deres navne før, men billetterne var billige så jeg tænkte hvorfor ikke, og så fik jeg jo også en aften med Jackie. Det var utrolig hyggeligt og det fik mig lige op med humøret igen.
 
10/4
Om formiddagen var der en cykelrunde her hvor jeg bor. Omkring 50 mennesker kom og så cyklede vi 2 runder rundt om søerne. Det var så utrolig rart at komme ud på en cykel igen, det var i hvert fald savnet.
 
Derefter tog jeg, min værtsmor og JAckie ud for at handle. Vi købte ind til frikadeller, så til frokost lavede jeg dem. Hmmm lækkert. Frikadeller er virkelig noget jeg savner.
 
12/4
Jaaa endnu en gang tid til dansk mad. Denne gang kylling og brunekartofler. Måske ikke den bedste blanding og da slet ikke når kartoflerne brænder på. Jeg synes virkelig det er svært at lave mad på et gaskomfur, for jeg ved aldrig rigtig hvor varmt det er.
 
15/4
Efter skole tog jeg hjem til Caroline som bor i São Paulo. Nogle af hendes værtssøsters veninder kom om aften og så havde vi det bare rigtig hyggeligt.
 
16/4
Hjemme ved Caroline. Vi købte ind til at lave noget dansk mad, og endte ud med at lave brunsviger og frikadeller.
Hun havde været så smart at tage brunfarin med hjemmefra, for den brunfarin der er her i Brasilien, ja den er altså lidt underlig.
Udover det så hyggede vi os bare rigtig meget.
 
17/4
Om søndagen tog vi så ind på Paulista sammen med min værtsmor. Der var demonstration imod præsidenten, så på paulista kæmpede vi for at få hende smidt ud af regeringen og det ser lige nu ud til at det faktisk lykkedes.
Dog blev Carolines iphone stjålet, så lige nu render hun rundt med min gamle iphone 4.
 
Derefter tog vi begge hjem til mig. Vi fik pizza til aftensmad og så gik vi ellers bare i seng.
 
18/4
Jeg fik lov til at blive hjemme fra skole, fordi Caroline var hjemme ved mig. Vi lavede hindbærsnitter, for det nåede vi ikke om lørdagen og de blev overraskende gode, selvom vi ikke havde nogen kagerulle.
 
21/4
Duda kom hjem til mig. En rigtig hyggelig dag som endnu engang stod på hindbærsnitter, men det lykkedes sgu ikke så godt, for vi havde ikke noget bagepapir så de brændte bare på og blev dårlige. øv.
Vi gik en tur rundt omkring søerne og tog nogle billeder, super hyggeligt.
 
22/4
Tog jeg ind til São Paulo down town med min familie. Jeg fik taget en masse billeder og set en hel masse. Vi kom også op i den højeste bygning i São Paulo by. Super hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Marts 2016