Arraial D'Ajuda & Porto Seguro 2016

Itacaré 2016

Tredje stop på Nordøst turen

Itacaré er 100 procent en by jeg skal tilbage til, jeg er så forelsket i den. En rigtig lille hyggelig ferie by med masser af ting for unge mennesker!

Den første aften i Itacaré, 9 jan, spiste vi ude i den lille by og derefter gik vi lidt rundt i byen, vildt hyggeligt.

d. 10 jan, var vi på Itacarezinho strand, hvilket dog ikke just var en succes. Først regnede det utroligt meget, så vi blev plask våde da vi lå og solede os. Da jeg og Eva så var på vej ud i vandet kommer Fernando fra Mexico løbende med Louise i hans arme. Først troede vi at hun var faldet om, men det viste sig så at den såkaldte “portuguese man-of-war”, som er en mere eller mindre farlig brandmand, havde brændt hende, så hun krampede og kunne ikke bevæge sig. Fordi andre havde rørt hende, var de blevet “smittet” af den, så der var 3 piger og 1 dreng med kraftige smerter og så nogle andre som havde mindre smerter, i alt omkring 8 personer. Næsten dem alle endte med at ryge på hospitaltet og heldivis var ingen af dem allergiske over for den, for så ville det have gået grueligt galt.
Det var en dag hvor vi alle var i chock og utroligt bekymrende.

Om aften var der så et arrangement på hotellet ved siden af vores hvor vi spise og så var der noget dans bagefter. Maden var desværre ikke noget at prale af, ja faktisk var der ingen der kunne lide det. Dagen inden havde vi set kebab oppe i byen, så vi var nogle dansker der gik op i byen og spiste hvad vi forventede var en kebab durum, men det var det så desværre langt fra, men det går nok.

Næste dag stod på surfing, som jeg desværre måtte springe over, fordi jeg var blevet ret såå solbrændt, hvilket var vildt irriterende, da surfing var en ting jeg havde glædet mig utrolig meget til.

Om aften spiste vi så aftensmad i den lille hyggelige by og ja jeg har sagt det før og siger det igen, JEG SKAL TILBAGE TIL DEN BY 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Arraial D'Ajuda & Porto Seguro 2016