Tid til nyt - Special week

Og wupti så fløj tiden

Og wupti så gik der 69 dage, hvilket betyder 2 måneder og 8 dage. Som jeg har sagt før, så flyver tiden afsted, og hvor er det vigtigt at man husker at nyde alle de oplevelser man får. Fra hver dag der går, elsker jeg det endnu mere.

I Tirsdags mødte jeg min portugisiske lærer for første gang. Jeg fik vist hende hvad jeg i forvejen kunne, og vi blev enige om at fokusere på grammatikken og at tale, da det helt klart er de ting der er det sværeste for mig. Jeg forstår utrolig meget når folk snakker, dog er der stadig mange ord jeg skal ave repeteret en del gange for at huske dem. Jeg kan læse og forstå hvad jeg læser og jeg kan skrive uden problemer, dog er det at tale bare vigtigst, så det skal jeg bare have trænet.

I Torsdags, havde jeg så min første portugisiske undervisning, hvilket jeg synes gik rigtig godt, så det ser jeg meget frem, til at jeg skal igen på torsdag.

Fredag efter skole, smuttede jeg i trænings centeret og da jeg var færdig havde jeg bare travlt. Jeg havde bestemt mig for at gå hjem, der er omkring 1,5 km, hvilket tog omkring 25 min. Da jeg kom hjem havde jeg 30 min, til at komme i bad og blive klar til kl. 17 hvor min veninde Duda og hendes mor hentede mig. Vi tog først et smut til Shopping São Bernardo Plaza, for at finde noget tøj jeg kunne have på til præsentationen på musik skolen om lørdagen.
Derefter blev vi kørt til Duda’s skole, hvor der var en form for talent aften. Nogle elever sang og andre lavede danske show, og der var virkelig nogle elever imellem dem der havde en stemme. 1 af eleverne skulle synge en Adele sang, hvilket ikke ligefrem er det nemmeste, men det klarede hun til UG.

Lørdag sov jeg ret længe, men som altid spiste vi frokost i klubben. Derefter tog min far mig med til en extreme sports park. Han havde aldrig selv været der, men det var et rigtig fint sted.

Lørdag aften skulle jeg så hen på musikskolen. Temaet for det musik vi spillede var “Gay musik” så drengene gjorde sig rimelig bøsset og pigerne var “klædt ud” som en salg Drag Queen. Det var en rigtig sjov aften, og må indrømme at jeg ikke er “flov” over at spille mere, medlemmerne i bandet har i hvert fald fået mig til at lide det igen. Hahaha mor og far, det var i vidst rigtig glade for at læse

Der er lige et link til en video fra i præsentationen https://www.youtube.com/watch?v=ejg27u09w-I

Søndag var en lidt stresset med utrolig sjov og hyggelig dag.

Søndag eftermiddag, skulle jeg til min første karnevals træning. Jeg var afsted med min tredje familie hvilket var utrolig hyggeligt. Jeg lavede ikke andet end at danse, grine og snakke portugisisk men en masse nye mennesker. Jeg kan ikke sige andet end at JEG GLÆDER MIG TIL KARNEVAL I FEBRUAR!

Da jeg kom hjem, havde jeg kun 15 min til at lægge makeup og skifte tøj, da Duda og jeg skulle til Ariana Grande koncert. Der er vidst ingen tvivl om, at hun er blevet en af mine rigtig gode veninder her i Brasilien, men hun er sørme også min nye danske makker haha! Vi dansede konstant under koncerten og alle de små piger der var der kiggede hele tiden på os haha. Der var rigtig mange piger på omkring 10-11 år til koncerten og en del bøssepar, men det var en rigtig hyggelig aften!

Et link til en video fra Ariana Grande koncerten. Jeg satte lige lidt af det jeg optog sammen https://www.youtube.com/watch?v=5oKbqeMYQQo
Er utrolig glad for min meget meget smukke sangstemme (Skrevet med ironi haha)

Nå men det var vidst nok for denne gang, næste weekend bliver også utrolig hyggelig, og der må i også lige vente indtil enten mandag eller tirsdag aften med opslaget.

Hav det godt hjemme i DK, som vel efterhånden bliver koldere og koldere.
Tchau!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tid til nyt - Special week