15 - 20 september

Nordøst og Amazonas

Well, nu har jeg endelig fået mine ture i Brasilien helt på plads, så dem synes jeg da helt sikkert i skal høre noget om, da jeg er pænt excited about them!

Jeg skal bruge 30 dage i den nordøstlige del af Brasilien og 9 dage i Amazonas. I starten havde jeg også planlagt, at jeg ville til Pantal & Bonito, men det var der desværre ikke penge til, da turene bliver noget dyrere, end hvad jeg først havde læst mig frem til.

Nordøst som er den første tur, starter d. 2 Januar 2016 og varer helt indtil 01 Februar 2016, så det er lige i den tid der er aller varmest.
Vi skal besøge følgende byer:
– Brasilia
– Lençóis
– Salvador
– Recife
– Fortaleza
– Jericoacoara
– Natal
– Itacaré
– Porto Seguro
– Vitória
– og ikke mindst Rio de Janeiro.

Jeg er sikker på, at det bliver en helt vildt fed tur!
Salvador, Recife, Fortaleza, Jericoacoara, Natal, Itacaré, Porto Seguro, Vitória og Rio de Janeiro ligger ud til kysten, og derfor skal vi også tilbringe rigtig meget tid ved strandene.

Jeg tager til Amazonas d. 16 April og kommer hjem igen d. 25 april. Vi skal tilbringe 5 dage i en båd på Amazonas floden. I båden skal vi sove i hængekøjer, så det skal nok blive sjovt.
Vi skal selv sørge for at købe tur/retur fly billet til Manaus, hvor turen starter og slutter.

På Amazonas turen skal vi b.la. lave følgende:
– 1 nat i Manaus
– 1 nat i Junglen
– 1 nat i Amazonas regnskov
– Sejle i Kano på floden der er i regnskoven
– Se alligatorer om natten
– Svømme med lyserøde Amazonas delfiner

Vi skal lave rigtig mange fede ting, så det glæder jeg mig rigtig meget til!

jeg kunne blive ved med at skrive en masse om turene, men jeg stopper her, da det ellers bliver alt for langt, men hvis i har nogle spørgsmål om turene, så kom med dem på min mail: Kragelundjensen@gmail.com, facebook, eller på whatsapp til nummeret +55(11)986331702 (det er gratis)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

15 - 20 september