Ankommet til Brasilien - 4.5 timers forsinkelse

Dansk kultur bragt til Brasilien

Her kommer lige en kort opdatering inden der sker meget mere.

Torsdag tog jeg en lille off dag og blev hjemme, da jeg simpelthen var så træt efter rejsen. Dagen blev derfor dedikeret til familiens prinsesse Carolina og så var hun glad. Vi lagde makeup på hendes Barbie, spillede spil, tegnede og malede.

Fredag skulle der ske lidt mere. Til frokost tog jeg i et af de nærmeste shoppingcentre med min veninde fra skolen, kelly. Her havde de så pyntet godt og grundigt op til jul. Billede vedlagt.
På vejen hjem gik vi forbi et “julemarked”. Og altså flotte udstillinger, men det er ikke som vi kender det. Og samtidig er det også pænest og aftenen når lysene tændes, men der er vedlagt billeder.

Om aftenen tog jeg hjem til min rigtig gode veninde Raquel for at gøre os klar sammen til at tage ud at spise og få nogle drinks. Jeg havde nogle somersby og rør små sure med, som begge var et stort hit. Måske man kan starte en business med det her i São paulo?

I dag skal Raquel og jeg sammen med flere venner ind til São paulo for at spise frokost, hygge os og tage nogle billeder 😀

Julehilsener her fra varmen 🎅🏽🎅🏽

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ankommet til Brasilien - 4.5 timers forsinkelse