Turen går hjem

Ankommet til Brasilien – 4.5 timers forsinkelse

Nu er jeg endelig kommet frem og faldet på plads til den lokale tid 00.58. En tur som burde have været nem og uden komplikationer, endte en smule anderledes. De første 2 etaper gik som de skulle, vi kom ordentlig frem til Hamborg i rigtig god tid, og flyet mod Lissabon, Portugal afgik til tiden. Næste flyvetur går i og for sig også uden nogen form for komplikationer indtil vi skal lande i São Paulos internationale lufthavn, Guarulhos. Vi startede med at ligge og cirkulere rundt om lufthavnen i 40 min, indtil piloten meddelte, at vi ikke kunne lande pga dårligt vejr. Denne lufthavn lukker meget sjældent ned, og gør det kun når det er alvorligt. Det viste sig, så at der var en vindtorpedo, eller det kalde de de i hvert fald, samtidig med at der var lyn og torden ned igennem skyerne. Vi blev derfor tvunget til at flyve videre til lufthavnen i Campinas, Viracopos 20 min væk fra Guarulhos. Her lander vi uden nogle komplikationer, men det viser sig så, at vi ikke kan få lov til at aflæsse både passagere og bagage her, da flyet ikke tilhøre lufthavnen. Herefter sidder vi så 2 timer i uvidsthed om hvad der foregik. Men da der var gået lidt mere end 3 timer, kunne vi lette igen og flyve til Guarulhos. Og til føj med bare den mindste smule flyskræk, I skal være glade for i ikke var med på den sidste lille minitur. Sjældent har jeg oplevet så meget turbulens og dybe “fald” Samtidig kunne vi se lynvejret der gik vildt for sig oppe i skyerne.

Så da klokken med 22.20 sad jeg endelig i bilen på vej mod huset, kun 4.5 time forsinket og  med 1 times kørsel i vente😅

Tilføjet er en lille video med min veninde Raquel og jeg, som lige nåede at sige hej til hinanden her ved midnatstid ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Turen går hjem