2x Rotary arrangement

Skandinavisk marked & juleshow

Skandinavisk marked, fødselsdag, juleshow og japansk marked.

Det er hvad dette opslag kommer til at handle om.

I tirsdags tog jeg sammen med Nicoline (Dansk pige i Santos) og min (værts) mor, til skandinavisk marked i São Paulo by. Vi ville først spise noget frokost, men måtte altså lige vente i 1 time først. Da vi endelig kom til buffeten, er der en ældre Herre der bare begynder at snakke dansk til Nicoline og jeg, fordi han hørte, at vi snakkede dansk sammen. Det viste sig så, at han er født i Brasilien, men hans forældre flyttede her til for mere end 100 år siden. Hans forældre har altid snakket dansk til ham og overraskende nok snakkede han flydende dansk og endda med københavnsk accent haha.

Til frokost spise vi stjerneskud og en frikadelle mad med rødkål, så følte man sig altså som en rigtig dansker igen.

 

IMG_4837 IMG_4945 IMG_4949

 

 

IMG_4947

Her ser i manden der snakkede dansk

Efter frokost mødtes Nics og jeg med Caroline, som bor i São Paulo by. Klar, Parat, Start, så skal der shoppes dansk mad! Til dobbelt pris.

Jeg købte 500 gr. Haribo lakrids skipper mix til 80 kr. Marabou daim, dumle, Anthin berg chokolade og WASA knækbrød. Jeg var jo i Himlen. Tog lidt forskelligt med til mine venner i skole og jeg skal hilse og sige at de ELSKEDE det, bortset fra lakridserne som de alle spyttede ud. Og så fint som de sagde det ” THIS TASTE HORRIBLE”

Når ja for resten, mens vi kiggede på remulade var der endnu en mand der begyndte at snakke dansk med os. Han var rejst helt fra Danmark til Brasilien for at reklamere om sit remulade på det skandinaviske marked. Jeg kunne slet ikke fatte, at vi havde mødt 2 danske mennesker, det var så surrealistisk.

IMG_4947 IMG_4833 IMG_4836 IMG_4946 IMG_4948 IMG_4951 IMG_4952

 

 

 

 

IMG_4953 IMG_4954

 

Efter dette fantastiske skandinaviske marked kig turen mod Santos, til et Rotary møde i Nicolines klub.

En fantastisk og hyggelig dag var derefter overstået.

I Fredags havde min (værts) mor fødselsdag, så til aften tog vi på Japansk restaurant med med hendes mor og den ene af hendes brødre.

Mens vi fredeligt sidder og spiser det lækre japanske mad (læs sushi), begynder det at storme helt vildt, så lyset sprang og kom altså ikke tilbage igen. Indtil tjenerne kom med nogle fyrfadslys måtte vi tage vores mobilers lommelygter i brug, så vi kunne se hvad vi lavede.

IMG_4877 IMG_4878 IMG_4879 IMG_4880 IMG_4881 IMG_4883 IMG_4886 IMG_4887 IMG_4888 IMG_4889 IMG_4896 IMG_4897 IMG_4899

 

Lørdag tog vi som sædvaneligt i klubben for at spise frokost og efterfølgende spillede jeg tennis i 2 timer med min (værts) far. Og som i alle ved, så er jeg ikke den bedste bold pige, men hvis der er en sport jeg rent faktisk kan gå hen og blive god til her i Brasilien, så er jeg sikker på, at det er tennis, da jeg lærte utrolig hurtigt.

Omkring 5 tiden kom min (værts) mors anden bror og hans kone, for at spise fødselsdagskagen, da vi nemlig ikke fik spist den om fredagen.

IMG_4900

Kagespisningen blev efterfulgt af et kæmpe juleshow. Julen er nu for alvor skudt i gang her i Brasilien. Her under kan i se en film fra juleshowet.

Søndag tog jeg sammen med min (værts) mor, søster og bror på et japansk marked, for at spise frokost. Jeg spise Yakissoba og nøj hvor jeg dog elsker det!

IMG_4925 IMG_4926 IMG_4930 IMG_4939

Jeg har også fået min hjemrejsedato, som bliver den 14 Juli, så lander i Danmark enten om aften den 14 juli eller formiddag / eftermiddag 15 juli. Da jeg modtog datoen begynder jeg overraskende nok at ryste en hel del, da jeg på ingen måde vil hjem, og imorgen er der allerede gået 3 måneder og i lørdags var der præcis kun 8 måneder tilbage i alt for dejlige Brasilien. Kan slet ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er for den her mulighed!

Det var alt for denne gang. På fredag skal jeg skifte familie, så der bliver helt sikkert noget spændende at skrive om efter weekenden.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2x Rotary arrangement