Hyggelig weekend!

2x Rotary arrangement

Så har jeg lige lidt tid til endnu et opslag.

i løbet af ugen skete der igen ikke så meget, simpelthen grundet skolen.

Lørdag var dog en lidt speciel dag.
Alle de kommende udvekslingsstudenter fra distrikt 4420 skulle vælge det land de gerne vil rejse til i året 16/17.
Vejen til at blive udvekslingsstudent og valg af land foregår på en hel anden måde her i Brasilien.

Her skal de tage et test, skrive noget om det selv og til en samtale med en psykolog.
I Danmark skal vi til en samtale med den klub vi gerne vil rejse med.

Derefter bliver så placeret på en rangliste efter hvor mange point de har.

Personen med flest point får lov til at vælge et land først og sådan foregår det indtil der ikke er flere lande pladser tilbage.

I Danmark vælger vi 5 lande efter prioritet og derefter placerer Rotary Danmark os så rundt omkring i verden.

Min veninde Maria (Duda) var nummer 8 på listen. Hun ville rigtig gerne have valgt Italien, men da de endnu ikke havde sendt en mail til distriktet om at de kan ofre 2 pladser, kunne hun ikke vælge det land.

Nr 1,2 og 3 valgte Tyskland.
Nr 4 og 5 valgte Danmark
Nr. 6 og 7 valgte Frankrig

Og derefter var det Dudas tur til at vælge land. De 3 lande hun rigtig gerne ville til udover Italien, var så allerede blevet fordelt. Hun endte med at vælge den tjekkiske republik. Det var dog ikke et land hun som sådan havde ønsket at komme til. Hun vil rigtig gerne til Europa fordi hun så kan læse 2 sprog, engelsk og førstesproget, dog er de ikke så gode til engelsk i den tjekkiske republik. Jeg er dog stadig sikker på at hun får et fantastisk år, og så håber jeg på, at det bliver muligt for mig at besøge hende mens hun er i Europa.

Nå men efter dette Rotary arrangement, kørte vi hen til klubben. Carolina skulle nemlig deltage i en svømme konkurrence, som jeg har tilføjet lidt billeder fra.

Om aften skulle jeg til et Rotary event i min klub. Denne gang var det Yakissopa event. Så fri mad jubiii, og knap så usundt endnu et kæmpe plus!

Søndag sov jeg utrolig længe og jeg slappede egentlig bare lidt af i løbet af dagen. Omkring kl. 17.30 kørte hele familien til São Caetano for at spise aftensmad. Vi skulle have bagte kartoffeller, hvilket er rimelig eksklusivt her i Brasilien, da man ikke kan købe de store kartoffeller i butikkerne.
Der var allerede pyntet op til jul det sted hvor vi spiste.

I kan læse lidt mere ved nogle af billederne.

Tchau!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hyggelig weekend!